personalgruppen 

 

Fakhri Abdelli 

Kontorschef Redovisningsekonom & Företagsrådgivare

Mona Bridel

Kundtjänst &
Administratör assistent

Gosia Bodzek

Bokförare & Ekonomiadministratör 

Karina Eriksson

Bokförare & Ekonomiadministratör 

Mohammad Zuhir Al Nasma

Kontorschef & Redovisningsekonom    

Om OSS

Redovitax är ett kunskapsföretag som arbetar med revision, redovisning och beskattningsfrågor,  vi hjälper företag från olika branscher med allt inom ekonomi.
Med oss som redovisningsbyrå har du en nära kontakt med din redovisningsekonom samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande.


 Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga. 
   
Som redovisningsbyrå kan vi erbjuda en mängd olika tjänster. Vi hjälper er bland annat med bokföring, årsbokslut och deklaration.     

Chatta med oss och få svar direkt

Att ökad tillgänglighet ger kunder möjlighet att nå oss under arbetstider. Vi använder watsapp för att underlätta kontakten med våra kunder. Det låter som en bra idé att använda WhatsApp för att underlätta kontakten med era kunder! WhatsApp är en populär plattform för snabb och enkel kommunikation via text, röst och video. Ni kan också använda WhatsApp för att skicka bilder, dokument och länkar till era kunder.

full koll på ditt Företag

Smart lösning! Dropbox är en utmärkt plattform för att dela och samarbeta på dokument. Du som kund hos oss du ska få möjlighet att följa ditt bolag deklarationer, lön spec för dina anställda, balans och resultat och mycket mer informationer som du kan se via appen avser ditt företag, dessutom du kan skanna in dina fakturor och andra underlag på enkel sätt.  

Ta oss dit du befinner dig!

Vi använder Teams för distansmöten och för att underlätta kontakt med kunder. Visst att det är en utmärkt idé att använda en plattform som Teams för att hålla kontakt på distans. Vi kommer vända oss till Teams när det gäller bokade rådgivnings konsultationen.